Fikri Mülkiyet Akademisi 7. Yürütme Kurulu Toplantısı

― 19 Ekim 2023
1----IMG_4813.JPG

Fikri Mülkiyet Akademisi 7. Yürütme Kurulu Toplantısı, TÜRKPATENT Başkanı Prof. Dr. M.Zeki Durak ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Dr. Ziya Taşkent eş başkanlığında gerçekleşti.

Fikri mülkiyet alanında eğitim, danışmanlık, araştırma ve koordinasyon faaliyetlerini yürüten Fikri Mülkiyet Akademisi 7. Yürütme Kurulu Toplantısı, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. M.Zeki Durak ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Dr. Ziya Taşkent eş başkanlığında Türk Patent ve Marka Kurumu ev sahipliğinde gerçekleşti.

Durak ve Taşkent’in açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıya, Kurul üyeleri; Yargıtay Üyesi Döndü Deniz Bilir, Ankara Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi Hâkimi İlker Yılmaz, Öğretim Üyeleri Prof. Dr. GÜL Okutan Nilsson ile Prof. Dr. Feyzan Şehirali Çelik ve sektör temsilcileri Doç. Dr. Cahit Suluk ile Ahmet Türkoğlu katılım sağladı.

Toplantıda, Eğitim Merkezlerinde gerçekleştirilen faaliyetler ve 2024 yılında gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlere ilişkin değerlendirilmelerde bulunuldu.

Görsel Galeri

WhatsApp Image 2023-10-19 at 16.50.31
1----IMG_4813.JPG

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan HAVELSAN’a TÜRKPATENT ISIF’26 Büyük Ödülü

11. Uluslararası Buluş Fuarı - TÜRKPATENT ISIF'26 Ödül Töreni

"11. Uluslararası Buluş Fuarı-TÜRKPATENT ISIF'26" TEKNOFEST Güneydoğu'daki Törenle Açıldı

PATLIB 2026 Konferans

Avrupa Patent Ofisi (EPO) tarafından düzenlenen PATLIB 2026 Konferansı, Avrupa Patent Sözleşmesi’...

Malatya’nın Coğrafi İşaretli Ürünlerinin Markalaşması ve Ticarileşmesi Projesi Tanıtım Toplantısı

Türkiye ile Irak Arasında Sınai Mülkiyet Alanında İş Birliği Mutabakat Zaptı İmzalandı

TÜRKPATENT'in ISA/IPEA Yetkisi 2037'ye Kadar Uzatıldı

WIPO 68. Genel Kurulu

Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) Başkanı Prof. Dr. M. Zeki Durak, Cenevre’de düzenlenen D...

TÜRKPATENT Saat Tasarım Yarışması Başvuruları 15 Kasım’a Kadar Uzatıldı!

HAVELSAN Patent Ödül Töreni

dolandırıcılık-2026

Dolandırıcılık Konusunda Kamuoyunun Dikkatine!