Türkiye Girişimci Buluşması Zirve ve Sergisi

4 Kasım 2021
D20B8C5B-89DE-4740-80D0-A1CB97A6339E

Girişimcilik ekosistemine değer katmak, girişimcileri bilgilendirmek, fikir ve projeleri ulusal ve uluslararası yatırımcılarla bir araya getirerek projelerin ticarileşmelerine katkıda bulunmak amacıyla Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından düzenlenen Türkiye Girişimci Buluşması Zirve ve Sergisi, 3-4 Kasım 2021 tarihlerinde Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

Girişimcilik ekosistemine değer katmak, girişimcileri bilgilendirmek, fikir ve projeleri ulusal ve uluslararası yatırımcılarla bir araya getirerek projelerin ticarileşmelerine katkıda bulunmak amacıyla Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Türkiye Girişimci Buluşması Zirve ve Sergisi, 3-4 Kasım 2021 tarihlerinde Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. 

TÜRKPATENT, Kongre Merkezinde açtığı tanıtım standından katılımcılara ve ziyaretçilere sınai mülkiyet hakları konusunda bilgi veriyor.

Görsel Galeri

5F53BAB3-FCF4-4672-936E-697AD4EA3331

İlgili Haberler

Afyon Sucuğu, Avrupa Birliği'nde Tescillenen 35. Coğrafi İşaretimiz Oldu

Afyon Pastırması AB'de Tescillendi

Aydın Çam Fıstığı Avrupa Birliği’nde Tescillendi!

Aydın Çam Fıstığı, Avrupa Birliği nezdinde tescillenen 33. coğrafi işaret oldu.

Erzincan Tulum Peyniri’ne Avrupa Birliği Tescili

Erzincan Tulum Peyniri, Avrupa Birliği nezdinde tescillenen 32. coğrafi işaretli ürün oldu.

Ege Üniversitesinde Sınai Mülkiyet Hakları Etkinliği

İzmir’de “Fikri Mülkiyet Ekosisteminde Üniversite-Sanayi İş Birliği” Etkinliği Düzenlendi

3. Uluslararası Fikri Mülkiyet Hukukunda Güncel Gelişmeler Sempozyumu

Türkiye ve AB’de Coğrafi İşaretlerdeki Son Gelişmeler Konferansı

Dünya Fikri Mülkiyet Günü Etkinliği

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Muhammet Kasım Gönüllü ‘nün katılımlarıyla, TÜRKPATENT'te "S...

Biruni Üniversitesi’nde Sınai Mülkiyet Etkinlikleri Düzenlendi

vekil pop up güncel

Dolandırıcılık Hakkında